skip to Main Content
Menu
Lille Spejl På Væggen Der..

Lille spejl på væggen der..

Trænger du også til at der sker noget nyt i dit hjem? Så er denne trend muligvis noget for dig. Engang var det sådan at et spejl, kun skulle bruges til praktiske opgaver. Der kunne eksempelvis hænge et lille spejl ude på badeværelset og et lille et i soveværelset. I takt med den moderne udvikling er spejlet dog vokset sig større og større. I dag kan et spejl på badeværelset næsten ikke blive stort nok.

Det er dog ikke kun på badeværelset at spejlet har vokset sig stort. Rundt omkring i hjemmet bruges spejlet oftere og oftere, til at sætte hele rummets stemning. Spejlet har ikke kun den funktion, at du kan se dig selv, det kan bruges til meget mere:

  • Kan bruges i stedet for vægkunst
  • Tilføjer en speciel ‘eksklusiv’ stemning til rummet
  • Det kan fremhæve højden eller bredden af et rum
  • Det reflektere lys, således at hele rummet kan synes lysere
  • Det tilføjer personlighed og kan komplimenterer rummets stil
  • + Mange, mange flere ting. Nok snak. Lad og se nogle billeder, så du kan blive inspireret!

Spejl på gulvet

Ikke alene fylder spejlet helet gulvet, men det dikterer også hele stilen i stuen. Lig mærke til rammen om billedet, som står godt til det ellers meget hvide rum.

Spejl i soveværelset

Ved første øjekast kan det måske være svært, at se hvilket der er spejl og hvilket der er vindue. Spejlet sidder dog over sengen og skaber helt nyt liv i rummet. Den smukke natur bliver gengivet i spejlet, så snart man træder ind i rummet.

Længere rum

Dette spejl passer perfekt for anden af en smalt langt bord. Det giver rummet et helt nyt liv og får det samtidig, til at se meget længere ud end det egentlig er.

Vintage ramme

Et spejl med en flot vintage ramme. Rammen står perfekt til væggen og sætter den egentlige stemning i rummet.

Spejl og kunst

Et mega spejl som står i gangen i et hjem, spejlet fungerer næsten som et stykke kunst, som det står der ved siden af de andre kunststykker. Udover at være flot, er det også meget praktisk, da man kan tjekke sig selv i fuld figur, inden man skal ud af døren.

Spejl i lejlighed

Har du en mindre lejlighed midt i storbyen, så se dette eksempel. Her er der tale om et stort spejl i en loftslejlighed, hvilket bestemt går an. Det store spejl giver nye liv til det lille rum, og får det til at virke meget større end det egentlig er.

Guld spejl

Et ekstremt flot spejl, som virkelig sætter stemningen i spisestuen. Forestil dig rummet uden spejlet og se det så med spejlet – spejlet får rummet til at virke meget elegant, eksklusivt og udstråler ‘eksklusivitet’.

 

Vi håber du blev lidt inspireret til måske, at tilføje et ekstra stort spejl i dit hjem. Hvis du gjorde, så send endelig billeder til redaktionen når spejlet kommer op og hænge 😉

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search