skip to Main Content
Menu
Vores Nye Køkken

Vores nye køkken

Læserindlæg fra Camilla Johnsen, Østerbro

Det har altid været et brændende ønske for mig at kunne lave en masse god mad i et køkken, hvor jeg virkelig følte mig tilpas og ikke manglede noget. Da jeg flyttede hjemmefra, boede jeg i en etværelses lejlighed med et lille køkken i stuen. Der var knap noget plads på køkkenbordet. Der boede jeg i 3 år og det blev mere og mere trangt. Jeg boede en kort periode med en veninde på Frederiksberg, i et udmærket køkken, men med visse begrænsninger da man jo deler det hele. Da jeg havde fundet min dejlige kæreste kunne vi finde et sted sammen – et sted der passede os.

Første besøg i lejligheden

Vi blev langt om længe tilbudt at komme op og se en lejlighed, vi havde stået på venteliste til. Da vi trådte ind i lejligheden var det første der mødte os en helt rå og vildt lækker stenvæg, som vi pladask faldt for. Da man kom lidt længere ind i rummet viste det sig at være et kæmpe stort køkken, med utrolig dejligt lys og hvidt køkken. Med det samme vidste vi, at her skulle vi bo. Resten af lejligheden var egentlig mindre vigtig, for køkkenet er jo ethvert hjems hjerte. Det er da også her vi opholder os det meste af tiden efter vi er flyttet ind. Vores køkken har en lang hvid bordplade og der er utrolig meget plads. Alt hvad man stiller frem vil have en meget central plads og blive set af alle vi inviterer indenfor. Derfor går vi utrolig meget op i, hvad vi stiller frem i vores køkken.

Jeg er meget glad for at lave en masse mad, og vil gerne have så manne køkkenredskaber som muligt. Noget vi især bruger en masse i hverdagen er en elkedel, og vi var enige om, at det er en del af køkkenet, at man har en flot elkedel stående fremme. Derfor skulle vi også være sikre på at vi valgte en, vi kunne holde ud at se på hver dag, og måske endda skulle peppe vores meget lyse og hvide køkken op. Der findes så mange forskellige modeller at det var helt uoverskueligt, men da jeg fandt siden elkedeltest.dk var det meget mere overskueligt at vælge en og navigere rundt på markedet. Jeg går mest op i designet og min kæreste nok mest i funktionerne, men det var rigtig nemt at finde ud af hvad de forskellige kan og på den måde var det nemt at finde en vi begge var tilfredse med.

Retrostilen

Vi er et ungt par, og vil gerne være moderne og smarte, og det samme skal vores køkken og køkkenudstyr være. Retro stilen er tilbage, og er noget af det flotteste når det gælder elkedler. Jeg boede på en gård da jeg var mindre, hvor vi havde en kedel stående på komfuret, som hylede så snart vandet kogte, og den stemning, der var omkring en gård og de gammeldags måder at gøre tingene på er stadig vildt hyggeligt at tænke tilbage på for mig. Jeg var derfor ret hurtigt overbevist om at jeg skulle have en retroelkedel og der var den hjemmeside så smart, at man nemt kan finde en i flere forskellige mærker og designs.

Jeg er hver dag glad for at jeg fandt frem til den helt rigtige, fordi elkedlen har så central en plads i vores dejlige, åbne køkken. For tiden går jeg og overvejer hvad min næste køkkenmaskine skal være. Jeg er nemlig blevet ret så vild med at lave mad, efter jeg har fået en fantastisk ramme til at udfolde mig, og hver dag blive bedre og afprøve nye ideer. De dage jeg altså har tid. Nogle gange skal det også bare gå hurtigt og være nemt. Min kæreste siger altid at man aldrig må gå ned på udstyr, hvad end det er vores træning eller i køkkenet. Så jeg må bruge den næste tid på at beslutte mig. Lige for tiden er det en slowjuicer der står rigtig højt på ønskelisten. Det bliver spændende hvad det ender med.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search